Moves.

Vi kör ett inlägg på svenska! Kom just hem från stan efter att ha strosat runt en hel del till på både gamla och nya gator, d.v.s. både vägar jag vandrat förut, men även smågator jag aldrig tidigare utforskat. Älskar att turista i min egen stad! Idag hängde jag mest i Gamla Stan och på Östermalm, men fikade som sagt även på Mellqvist Kaffebar i Vasastan i förmiddags. Allt detta promenerande fram och tillbaka, kors och tvärs och hit och dit, har resulterat i att mina ben burit mig drygt två mil idag och nästan 27 000 steg! Nu har jag inte gymmat sedan helgen (fredag-söndag) men nog förbränner jag kalorier så det heter duga! Mina ben är helt möra nu. En snabbdusch och sedan sängen känns som en bra plan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *