Online shopping

Härmed tänker jag skriva lite kort om mina favoritbutiker på nätet där jag gärna beställer ifrån:

Lyko: brett sortiment med många bra produkter, snabba leveranser och schysst kundservice (men sällan jag behövt kontakta dem, vilket förstås är bra). Bäst av allt är dock att det alltid finns något bra erbjudande samt att man tjänar poäng på sina köp och får värdekuponger! Älskar det!

Nelly: helt okej. Låter helst bli att beställa därifrån eftersom de är lite större och har lite fler kunder än andra ställen, men ibland finns det plagg där som jag inte kan hitta någon annanstans. Det brukar inte vara några problem, det enda är att leveransen kan ta lite längre tid och därför beställer jag ofta på andra ställen före om jag kan. Det brukar dock sluta med Nelly ändå… Egentligen beställer jag inte så fruktansvärt mycket kläder online även om det blivit allt mer på senare tid.

Sportamore: god kundservice, lätt att byta varor vid fel storlek, tydlig info om vad som gäller vid köp o.s.v. Massvis med skor och sportkläder. Många varor med nedsatt pris!

Wakakuu: hittills bara beställt en orange Monclerjacka från dem men det gick alldeles utmärkt! Kommer garanterat att beställa mer därifrån, så mycket fina saker!

Jag brukar alltid försöka hitta reavaror och rabattkoder samt utnyttja bonuspoäng – såklart. Det finns nästan inget bättre än att fynda! SAS EuroBonus (poäng) är något jag kunnat dra nytta av en hel del (flyger ganska ofta), inte bara vid flygresor utan även för att betala med på t.ex. Boozt som jag för övrigt också är väldigt nöjd med!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *