Första advent

img_9378

img_9386

img_9396

Godmorgon! Ligger fortfarande kvar i sängen och njuter denna måndag. Däremot, kunde min första lediga dag efter att ha jobbat helg fått börja lite bättre. Jag har fått jätteont i mitt högra knä. Har haft det lite grann sedan jag började jobba igen men inatt kunde jag inte vända mig utan att jag kände smärta. Nu på morgonen har jag inte velat sträcka ut det drabbade benet alls, men efter en Alvedon känns det i alla fall lite bättre!

Första advent, igår, söndag, var en trevlig dag trots jobb och gym. Jag unnade mig en saffranskringla på Gateau (till lunch…) och efter jobbet, precis innan gymmet, köpte jag en “NOCCO Skumtomte” som faktiskt var väldigt god! Jag drack den inte förrän jag var hemma igen dock; satte mig vid köksbordet och kollade på en julfilm på Netflix innan jag orkade mig in i duschen. Helt slut var (är) jag.

Nu ska jag snart upp och tvätta med mitt onda knä. Vi får se hur det går!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *