Friday vibes

img_6409

img_6461

img_6459 img_6460

Nespresso. HOLY GREENS. Peter Beier. In the Pink. Där har ni min fredag hittills, både i bild(er) och ord. Först köpte jag lite kaffekapslar på Nespresso (Dharkan min favorit och Ristretto). Sedan tog jag med mig lunch från HOLY GREENS till mamma Anna vid hennes jobb. “Heja Hummus” till henne och “Mango Chèvre” åt mig. Hon gillade sin sallad men jag tyckte inte min var särskilt god faktiskt även om den såg fantastisk ut! Det var nog lite för många smakintryck på samma gång tror jag men osten var god i alla fall och det var verkligen ingen dålig sallad. Inne på Peter Beier handlade jag chokladpraliner – vad annars? De har så mycket gott! De var däremot inte till mig utan som en liten present åt min älskade mor som ställt upp för mig på flera olika sätt på sistone. Choklad är egentligen det minsta hon förtjänar; hade jag kunnat hade jag tagit med henne på en resa till New York eller dylikt. Hur som helst, nu har jag hamnat på ett supermysigt och relativt nyöppnat café vid centralen här i Malmö. In the Pink heter stället och det är hur fräscht som helst! Jag tänker sitta här ett tag till och fortsätta söka lite jobb innan jag går hemåt, tycker det är mycket lättare att ta tag i sådant när jag inte är på hemmaplan och har cirka hundra andra saker jag skulle kunna göra!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *