The newest addition to the family

snowyoda

Välkomna till släkten, Jon Snow och Yoda! Äntligen rätt typ av tillskott; det kryllar av småbarn omkring mig och hundar är jag inte särskilt förtjust i… Hundar luktar hund, har stela ben och är ganska krävande. Katter luktar inte hund, har smidiga ben och är väldigt självständiga. Så, nu vet ni var jag står i den frågan. Jag är uppvuxen med en del katter, bland annat min farmors Birmor, Sigge och Sören, och min bästa vän Kajsas Alice som var en Norsk Skogkatt. Tyvärr lever ingen av de längre så det var verkligen goda nyheter när min faster berättade att hon skulle skaffa katt(er)! Jag var och hälsade på dessa Sibiriska kattbröder i torsdags och jag är helt förälskad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *