It’s only a diary.

bridgetjones

Jag är tillbaka! Jag har verkligen saknat att blogga på sistone och häromdagen när jag såg Bridget Jones’s Diary kunde jag inte vänta längre; jag behöver få vara Julia Jones igen! Eller Julia Bradshaw. Jules, mitt engelska jag, istället för Julia… Eller varför inte Bridget Bradshaw eller Carrie Jones… Jag kan relatera till båda två (Bridget Jones och Carrie Bradshaw). Mitt enda problem i onsdags efter filmen var att jag inte betalat för min domän i år men det är uppenbarligen fixat nu. Här ovan är förresten en bild från London när Lisa tog mig till Bridget’s flat – givetvis inte apartment – i närheten av The Shard. Faktum är att jag hade planerat att åka till London nu i mitten av september för att se premiären av den tredje filmen men tyvärr har de ändrat datumet för “kändispremiären” och jag har redan bokat min resa andra datum. Det är förstås lite synd att jag inte får se Colin Firth på riktigt men tur att det finns annat att göra i den där staden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *