Ambassaderna

image

image

image

image

image

Följde med kusin Jempan (Jennie) till “Embassy Of The United States Of America” igår. Hon ska till Florida och jobba på Hilton i ett år! Jag stod ute och köade med henne i nästan två timmar innan hon fick gå till “säkerhetskontrollen” men det var trevligt även om det var kallt. Vi pratade lite med några andra i kön och så var det väldigt mysiga omgivningar där tycker jag. Stora och häftiga hus. För att inte tala om bussresan dit! Jag kanske är knäpp men jag älskar att sitta på bussen, lyssna på musik och se ut över mitt vackra Stockholm genom fönstret… Efter besöket på ambassaden åkte vi till NK, ytterst oplanerat men vi hamnade där och jag passade på att spana in mina dröm-solglasögon från Dior! Vi avslutade med att ta en fika på Kaffeverket innan Jennie skulle hem till Västerås igen. Riktigt mysigt och gott!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *