Kids

Vill ha två eller tre i framtiden men har namn åt fyra… Bianca och Sienna för tjejerna och Liam och John för killarna, och förhoppningsvis har jag ett tvillingpar! Edward är dock ett fint namn också men lite jobbigt att säga tycker jag. Jag gillar internationella namn, eller åtminstone namn som funkar både på svenska och engelska vilket jag tycker alla mina namn gör. Eftersom jag vill jobba/bo utomlands på sikt är det lite viktigt. Graham tycker jag är ett jättegulligt namn på engelska men på svenska blir det lite knasigt med tanke på mjölet, och sen låter det inte lika fint som det är på brittisk engelska (Jude Law i The Holiday)! Får jag inga barn tänker jag skaffa katter, ha-ha… Vill ha två stycken och har tre olika namnförslag: Charlie & Pascal, Franklin & Arthur eller Lexington och Missoni (gissa varför)!

Update 4/10 2016: Har kommit på att Bianca inte fungerar längre samt att Liam och John är för vanliga namn… Sienna och Colin lutar det åt nu istället, men tur att jag inte behöver bestämma mig än på ett tag! Har även nya namnförslag åt katterna, nämligen Bond och Ritz.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *