This summer’s gonna hurt like a

coffee

Croissant och latte på Lidingö.

josefina

Rosé, jordgubbar och annat gott på Josefina ute på vackra Djurgården.

afternoontea

Afternoon tea på Wienercaféet på Biblioteksgatan tillsammans med min moster Diana och lilla kusinen Harry som då fortfarande låg i hennes mage!

hunter

Kantarellplockning ute på landet med mormor och morfar. Lycka!

felix

Världens finaste katt – Felix. Hur snäll och mysig som helst!

Det ser ut som min sommar var idealisk med dessa bilder men det kan jag tala om att den absolut inte var – i alla fall inte hela tiden. Först jobbade jag i nästan två månader och sedan drabbades jag av körtelfeber som var något av det jobbigaste jag varit med om. Hade feber till och från i cirka två månader och var ofta trött med mycket ont i huvudet. En vecka var jag som värst, mina halsmandlar var så svullna att jag nästan inte ens kunde svälja dryck. Jag fick knappt i mig någon näring ö.h.t. medan jag låg där ensam i min lilla lägenhet i Malmö – utan någon som pysslade om. Däremot ringde jag mormor (In Case of Emergency Lena) i Stockholm flera gånger om dagen fast jag knappt kunde prata för att det gjorde så ont. Jag antar att jag lät henne sköta snacket för det mesta, det var bara skönt att få prata med/lyssna på någon som brydde sig lite. Mormor som är undersköterska på akuten på Karolinska vet hur man stöttar i dessa lägen. Stackarn får även stå ut med att jag ringer varje gång jag har näsblod, ha-ha. Den där mormor Lena har liksom en lugnande effekt på mig och har följaktligen fått smeknamnet mormor morfin. Vad vore jag utan henne?

Alla bilder är tagna med mobilen…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *