Age and glasses of wine should never be counted

10020

Detta och massa annat hade ju inte varit fel i födelsedagspresent! Dock är jag mer än glad för att “bara” att få åka upp till Stockholm över födelsedagen och påsken för att fira med människor jag tycker om. Det och en gul tårta är egentligen allt jag behöver men om man nu får önska sig i materiell väg ändå och utöver det på bilderna ovan, skulle jag även kunna tänka mig nya Thomas Sabo charms, några fina örhängen t.ex. från MBMJ, supersnygga koppargalgar från HAY, knivset från Global, Netflix, Apple TV, presentkort på G-Star, Hunkydorytoppar, Voluspaljus, Tom Dixonljuslykta, in-ear headphones, Bio Oil, etc. Usch vilken lång lista… Kommer inte ens lyckas samla på mig allt på egen hand under en hel livstid ha-ha, drömma kan man ju alltid göra! Känner mig fruktansvärt ytlig här nu men så är verkligen inte fallet. Omge mig med människor fyllda av kärlek, baka/köp en gul tårta och ge mig ett påskägg med naturgodis (yoghurttäckta mandlar) – så är jag världens lyckligaste!

Några bildkällor: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *