I’m like a bird, I’ll only fly away.

life_167378100

I hela mitt liv har jag varit envis, jag har alltid gått min egen väg och jag har sällan varit rädd för att markera när någonting är fel. Det här är karaktärsdrag som kan vara till besvär många gånger – men i allra högsta grad har de också gynnat mig. Utan min viljestyrka, mitt mod och sunda förnuft hade jag troligtvis inte levt idag. Det kan låta hemskt och det är det ju också. Därför är jag oerhört tacksam att jag faktiskt besitter dessa egenskaper och faktum är att jag inte tror att jag har blivit på det här viset, jag tror att det sitter i sedan födseln. Sedan har jag möjligtvis tvingats nyttja dessa anlag lite mer än andra och på så sätt utvecklat ytterligare styrka. Lite så tänker jag i alla fall. Hur som helst, det jag egentligen vill ha sagt är att jag successivt under en längre period har känt mer och mer att Sverige är för litet för mig. Det känns som att jag har sett och gjort det här redan och att det nu är dags att lämna boet, testa vingarna och flyga till London istället. Eller New York.

“If it’s in you to climb you must; there are those who must lift their eyes to the hills, they can’t breathe properly in the valleys.”

Det där är jag i ett nötskal. Jag ska uppåt (ej geografiskt). Jag har inte ro att stanna där jag befinner mig. Min viljestyrka, mitt mod och sunda förnuft har bidragit till att jag inte kan nöja mig med vad som helst. Jag förtjänar det bästa. Måste även tillägga ambition. Jag är oerhört målmedveten och arbetar flitigt för att uppnå mina mål. Har jag dessutom bestämt mig för något ger jag inte upp i första taget. Nu är alltså planen att se världen men också samtidigt att lämna spår efter mig. Jag har gett mig fan på att jag ska bli någonting; någon värd att komma ihåg och se upp till. Har ännu inte bestämt mig för område men på den fronten är jag inte så kräsen. Faktiskt. Antingen skriver jag något, vilket jag ju tycker väldigt mycket om, eller så provar jag att dra igång ett företag där tanken är att sälja egendesignade klädesplagg. Jag gillar att rita (har gjort sedan barnsben) och skissar med jämna mellanrum ner mina idéer. Eller, för enkelhetens skull, satsar jag på att driva en förbaskat bra blogg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *