This you did not know about me until now

– Har aldrig haft någon rädsla typ som höjdskräck eller att vara mörkrädd. Däremot är jag överdrivet försiktig av mig när det är mörkt ute, kollar alltid om det går någon bakom mig samt håller hårt i mina ägodelar, även om dagarna.

– Har gjort smörgåsar åt MFF en gång när jag sommarjobbade på en smörgåsbutik/restaurang! De hade beställt rostbiff…

– När tråkigt kan jag ligga och söka på synonymer för att bredda mitt ordförråd…

– Onsdagar är städdag! Då plockar jag i ordning (det gör jag i för sig mer eller mindre varje dag), dammsuger och dammtorkar i mitt rum. Dammsuger även halva källarvåningen som blivit mitt ansvarsområde. Därtill gör jag också rent inne på toaletten här nere. Avkalkar även min dusch och handfatet bredvid! Visst är jag duktig?

– Söndagar är tvättdag! Då har mamma och hennes man tvättat hela veckan/helgen och det blir min tur att vika alla hundra ton ren tvätt, om jag orkar… Mitt psyke klarar inte av att vika plaggen halvdant och därmed gäller det att jag både har tid och ork. Det har jag dock oftast. Man vill ju bidra med sitt strå till stacken!

– När jag var pytteliten tyckte min gammelmormor att jag skulle heta Silke bara för att mitt hår var så långt och blont redan vid födseln. Vad sägs om Silke Larsen? Hehe, nä… Har äntligen lärt mig att acceptera namnet Julia. Det är faktiskt ganska fint trots allt!

– När jag var sex år åkte jag, mamma och pappa på en “jorden-runt-resa” till Thailand, Australien, Nya Zeeland och Singapore. Innan jag reste sa min mormor till mig att varje gång jag ser månen ska jag tänka på henne, och tvärtom. Sedan dess har jag alltid tänkt på mormor när jag sett månen.

– Jag har sett första Sagan om Ringen-filmen i samband med premiären, på Nya Zeeland – alltså där den är inspelad!

– Jag har klappat en Dingo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *