I can’t keep running after yesterday

Det där med att släppa taget om någon eller något och bemöda sig att gå vidare är sällan det lättaste. Helt plötsligt tvingas man ta farväl av en vardag som varit just det – vardag. Något man levt med under en längre tid och något man kanske till och med börjat ta för givet och vant sig vid. Något man tyckt oerhört mycket om. Tvärt, utan vidare och tämligen oväntat ska det här inte längre existera och din tillvaro fylls inte längre av det där något som bara alldeles nyligen, dagligen, gjorde dig glad och upprymd. För ditt eget bästa måste du i det här läget släppa taget, let go, gå vidare, move on. Men som alla säkert redan känner till är det något utav det svåraste man som människa på planeten jorden kan göra, att lossa greppet om något man klassat som nödvändigt. För mig handlar det inte om att jag inte kan leva utan detta något, det kan jag. Det handlar om att jag inte vill…

One Comment

  1. cajsa tapper March 4

    Känner mig exakt precis på pricken som du. Har fått leva utan detta något sen i somras. Förut var det vardag, nu är det bara drömmar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *