Underneath my skin there’s an eagle

I nästan hela mitt liv har jag alltid, mer eller mindre, hatat min näsa. Den har varit för stor, för sne, för konstig och till och med sett olika ut på båda sidor… Foton på mig i profil har länge varit strängt förbjudet för allt och alla, det har inte funnits något värre här i världen än min näsa i profil! Hur som helst, äntligen har jag börjat acceptera att den finns där och att den faktiskt gör nytta hur den än ser ut, ha-ha. Emma, min lillasyster på fem år, är mycket väl medveten om mitt näshat. Hon brukar ganska ofta fråga varför jag inte tycker om min näsa och ibland kommer hon spontant och säger att jag har “världens finaste lilla gosnäsa” – animals and children tell the truth, they never lie – eller hur är det man brukar säga? He, he!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *