Debattartikel

Gjorde precis klart en sådan. Jag har ingen bra koll när det gäller mallar och sådant egentligen men jag blev väldigt nöjd med det jag lyckades åstadkomma i alla fall! Ska bara be mamma läsa igenom den och sen kanske jag kan dela den med er också. Jag är ganska bra på att skriva och använda språket på olika sätt själv, det är snarare jag som får rätta mamma många gånger, men hon är bra på struktur – vilket jag är mindre bra på! Jag kan ha mycket bra att säga och förmedla, men det blir gärna lite rörigt. Oftast brukar det gå bra ändå men jag som är ganska mycket av en perfektionist uppskattar när mamma kikar och kommer med synpunkter. Hellre att hon gör det, än att någon lärare gör det, ha-ha. Jag är förvisso bättre på att ta kritik än beröm men det är lättare att diskutera med någon man står lite närmre även om lärare kanske har bättre koll på ämnet. Ja, ja… Bevis på att jag kan vara lite rörig!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *