I was born in the arms of imaginary friends

Hej på er, hur står det till? Med mig är det väldigt bra faktiskt, dock är jag inne i en period då jag måste hitta på saker hela tiden, jag kan inte bara sitta hemma och göra ingenting, vilket jag varit väldigt bra på förut. Det har resulterat i att jag den här veckan har gått extremt mycket promenader här i Malmös alla stadsdelar (nästan) och extremt långa vandringar dessutom, mina ben värker! Långt ifrån Oxford Street-värken man får efter 8h shopping/dag men något liknande. Det är väl i för sig lika bra nu när jag pausat lite med löpningen då jag gått och blivit förkyld. Hoppas för övrigt att mina vänner kommer hem från sina resmål snart, behöver lite catch-up på den fronten känner jag, man har ju aldrig tid för varandra under skolveckorna när man bor på olika orter och därtill har olika scheman, för att inte tala om läxor… Annars kan jag väl berätta att jag igår gick på fotvård för första gången i mitt liv, ha-ha. Spännande! Tyckte dock inte att det blev någon direkt skillnad, jag är nog ganska mån om mina fötter, förutom att jag överbelastar främre delen av dem. Jag har dessutom alltid haft fuktiga händer och fötter och det gör att jag sällan blir torr och behöver fila hälarna t.ex. Sen är jag ju rätt ung också så man kanske inte ska behöva dras med sånt än i alla fall! Igår kväll var jag även och klippte av mig det omtalade barret till hår. Nu blev jag helt plötsligt flera år äldre och har nästan lite lugg fast ändå inte. Jag är supernöjd! Det kortaste håret längst fram (vid “luggen”) blev lite väl kort och kan inte läggas bakom öronen (jätteirriterande) men det växer ju ut rätt fort. Nu behöver jag inte gå till frippan på evigheter hoppas jag, jag klippte nämligen en decimeter som jag velat ganska länge men aldrig vågat – om det är något som kännetecknat mig på senare år så är det utan tvekan mitt långa, tjocka och blonda hårsvall!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *