You caught me under false pretenses

Godkväll, nyss hemkommen från en löprunda ute i mörkret. Idag fick jag köra slalom mellan alla vattenpölar och fick därför lite extra motion, klagar ej. Har börjat springa regelbundet (minst tre gånger i veckan) nu igen, vilket känns riktigt skönt. Inte bara för att jag tycker om att springa, komma ut, rensa huvudet, slå personliga rekord o.s.v. utan också för att det syns på kroppen att man håller igång! Betydligt snyggare ben och en tightare mage, t.ex. Me like! Dessutom känns det när man provar jeans, vilket alltid är kul. Dock, något som är mindre kul är mitt barr till hår… Det är alldeles för långt nu, för min smak. Jag gillar att ha långt, men då ska det vara och kännas fräscht, just nu känns det som att det bara hänger och det är torrt och livlöst, precis som i alla hårreklamer. Jag skulle vilja klippa av minst en decimeter för att eventuellt få tillbaka lite självfall. Vill nog även klippa så att håret längst fram blir lite kortare så att man ramar in ansiktet på ett snyggt sätt, absolut inte lugg, men något mellanting. Nu är det dags att stretcha och sen in i duschen! Det är så underbart att ha duschen och bastun precis utanför rummet och alldeles för mig själv, om jag är bortskämd!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *