We chilled on Sunday

Hej, sitter för närvarande invirad i en filt och stirrar in i en datorskärm. Inte speciellt exalterande men sen är det ju också söndag och jag går klädd i långkallingar, enbart. Skämt å sido, det är alldeles för kallt för att gå klädd i mindre än blåställ här nere i källaren, ha. Som tur är fick jag idag ett nytt fibertäcke till sängen och hoppas innerligt att det värmer ordentligt. Det täcke jag har nu är gammalt, slitet och börjar få diverse färgskiftningar som gärna anas med blicken genom mina fina vita sängkläder. Inte så fräscht. Borde egentligen ta tag i det på en gång men ska bara finna orken först. Det är ju för böveln allmänbildning att det mest besvärliga som finns är att byta påslakan! Herregud…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *