I listened to your problems, now listen to mine

God kväll! Hade tänkt dela med mig av lite onödiga men helt okej tips!

Om din iPhone dör ute i kylan:
Som de flesta nog redan är bekanta med vid det här laget, tenderar iPhone att somna in i förtid när det är kyligt ute. Trots att flera procent batteri kvarstår bedrar den dig och går i ide, när du sedan försöker starta fånen vill den laddas… Och vad vill jag säga med detta? Jo, låt dig inte luras! Det är nämligen nu du ska vara beredd att offra din varma, gosiga mage. En iPhone behöver, precis som alla individer, närhet och värme för att överleva. Det hjälper alltså att försöka tina din Apple-produkt för att sedan kunna starta om den. Simpelt!

Om du har problem med ledsna ögonfransar:
Alltså, om dina mascaramålade ögonfransar tappar volymen innan du hinner blinka, typ. Jag säger bara: hårfön!!! Föna underifrån på lägsta temperatur direkt efter du målat, det funkar i alla fall för mig även om det kan vara lite omständigt.

Om du har elektriskt och jobbigt “småhår”:
Spraya din hårborste med hårspray och därefter borsta igenom håret som vanligt. Håll hårborsten i duschen eller över ett handfat när du sprayar så att inte golvet blir en isbana… Den här metoden fungerar riktigt bra för mig och håret blir inte kladdigt eller äckligt på samma sätt som det blir när man sprayar direkt på.

Om du vill ha/behålla en ren och fräsch hy:
Efter en varm och skön dusch behöver jag tyvärr meddela att det är livsviktigt att skölja av ansiktet med kallt vatten för att stänga alla porer så att inte eventuella ansiktskrämer beblandar sig med fel umgänge, om ni förstår vad jag menar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *