I need a hug

Hej på er, idag är det tydligen “Kramens dag” och visst låter det mysigt men just nu har jag ingen att krama på… Dessutom vet jag inte heller hur man kramas… De jag i dagsläget skulle vilja krama om är inte känslomässigt mottagliga och då blir det väldigt stelt och konstigt, samtidigt som det är dessa människor man verkligen skulle behöva omfamna. Faktum är att jag inte heller är särskilt mottaglig när det gäller kramar. Jag får alltför många ytliga och korta “hej/hejdå-kramar” vilket jag å ena sidan inte har något emot, men å andra sidan är det jag troligtvis behöver någon som genuint bara håller om mig. Men jag ska inte sitta här och klaga, nu ska jag gå och krama om mina sju kuddar, är nämligen hemma med riktigt ont i halsen idag. Det kliar som tusan där inne och jag har inte sovit bra alls inatt på grund av allt hostande. Inte ens te klockan halv två på natten hjälpte. Det blev bättre i kanske fem minuter, sen blev jag pigg istället…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *