Seven nation army

Halloj! Sitter just nu på mammas jobb och skriver. Faktum är att jag inte bara latar mig heller, jag sitter faktiskt här och pluggar. Ambitiöst, jag vet. Ska dock gå till skolan strax och vara ännu mer duktig! Jag börjar inte förrän 12.50 idag, så himla skönt – trots att jag inte tog ut ledigheten i form av en sovmorgon. Vila kan man ju göra i graven, eller på jullovet åtminstone! Men i alla fall… Sitter och lyssnar på musik också. Just nu spelas en låt som min kollega på Hamleys gjort. Nice! Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer… Kände bara att det var länge sedan jag skrev och tyckte att en uppdatering var väl på tiden. På fredag åker jag till Stockholm förresten! Det får jag ju inte glömma att tala om, he he. Vi hörs!

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *