Nervös

Jag ska på jobbintervju imorgon!!! Jag har aldrig varit på det förut och är för tillfället mycket glad men också väldigt nervös, precis som rubriken antyder. Hur gör man? Ha-ha. Bilden ovan ger er en liten ledtråd om vad det är för arbete det rör sig om, men mer säger jag inte för tillfället. Inte här i alla fall. Är i alla fall väldigt glad att saker och ting rullar på. Har ju redan ett extrajobb och nu kanske jag (förhoppningsvis) får ett till!

4 Comments

 1. cajsa tapper October 31

  Åh är det hamleys? Min kompis ska också på intervju där! 🙂 lycka till!

 2. Cajsa Tapper November 8

  sv: jag vet inte, hon var också nervös iaf! 🙂 antar att hon inte fått reda på det än, hur gick det för dig?

 3. Cajsa Tapper November 9

  sv: På eftermiddagen någon gång tror jag, hon var nog hemma vid sex om jag inte minns fel? 🙂 Hon hade blont hår, Linnea heter hon! Och åååh vad kul 😀 lycka till! håller tummarna!

 4. Cajsa Tapper November 11

  sv: åh hon blev inte kallad!
  Tack fina duu! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *