Nervös!!!

Jag ska på jobbintervju imorgon!!! Jag har aldrig varit på det förut och är för tillfället mycket glad men också väldigt nervös, precis som rubriken antyder. Hur gör man? Ha-ha. Bilden ovan ger er en liten ledtråd om vad det är för arbete det rör sig om, men mer säger jag inte för tillfället. Inte här i alla fall. Är i alla fall väldigt glad att saker och ting rullar på. Har ju redan ett extrajobb och nu kanske jag (förhoppningsvis) får ett till!

4 Comments

 1. Reply
  cajsa tapper October 31

  Åh är det hamleys? Min kompis ska också på intervju där! 🙂 lycka till!

 2. Reply
  Cajsa Tapper November 8

  sv: jag vet inte, hon var också nervös iaf! 🙂 antar att hon inte fått reda på det än, hur gick det för dig?

 3. Reply
  Cajsa Tapper November 9

  sv: På eftermiddagen någon gång tror jag, hon var nog hemma vid sex om jag inte minns fel? 🙂 Hon hade blont hår, Linnea heter hon! Och åååh vad kul 😀 lycka till! håller tummarna!

 4. Reply
  Cajsa Tapper November 11

  sv: åh hon blev inte kallad!
  Tack fina duu! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *