Keep calm and go to London!

lo2

lo8

lo11

Från att bara ha mellanlandat på Heathrow en gång när jag var sex, till att från och med 2010 ha varit i London en, två, tre, hela fyra gånger! Första gången var med mamma, 2010. Andra gången var 2011 för bröllop, då åkte jag själv. Tredje gången åkte jag, Claudia och hennes föräldrar, även det 2011. Fjärde gången var i höstas, då åkte jag också själv… Poängen med detta inlägg är att berätta att jag om mindre än ett dygn nu åker till London ännu en gång! Faktum är att jag reser själv igen, men jag kommer bo hos mina vänner Lisa och Andy som ju bor i London. Jag kommer att stanna i nio hela dagar den här gången och det ska bli så kul! Nu är man ju 18 dessutom. Ha! Nej men saken är den att när jag nu åker och stannar lite längre än vanligt, hade jag tänkt prova på det så kallade “vardagslivet” i staden. Jag tänker till exempel införskaffa ett par nya springskor för att sedan kunna dra ut och använda dem. Kanske i Hyde Park, eller längs Themsen. Ska nog även ägna minst en dag åt att bara vandra runt, fotografera, sätta mig i en park, sola, chilla! Självklart kommer det att shoppas en hel del, men sist blev jag så jäkla trött på det, ha-ha. Två heldagar räckte och då hann jag med både Oxford Street, Regent Street, New Bond Street och Carnaby Street, men också Westfieldgallerian i Stratford. I år kommer jag köra på samma, men skulle även vilja hinna med att strosa runt i Notting Hill samt Camden Market. Har varit där förut, men hann inte med de sist. Sedan funderar jag även på att åka till en outlet utanför Oxford, nämligen Bicester Village där det finns alltifrån Alexander McQueen, Céline, Dior och Gucci till Jimmy Choo, Michael Kors och Valentino. Inga varumärken jag vanligtvis skulle ha råd med, men med tanke på att det är en outlet så kanske jag kan hitta något som matchar min budget. Skulle också vilja besöka Primrose Bakery för en cupcake eller två! Överväger även att åka till Leicester Square på onsdag för att spana in Jennifer Aniston som kommer dit för premiären av sin nya film. Jag kommer garanterat inte att ha tråkigt i London!

3 Comments

 1. Reply
  Cajsa Tapper August 9

  I den staden ska jag spendera ett halvår och studera i vår. Har aldrig varit i London men jag kan inte vänta. Ha det bäst Julia!!

 2. Reply
  Cajsa Tapper August 9

  sv: Det är med Polhemskolan, jag går Samhälle-Samhälle inriktning Europaprofil 😀 Så bor man i värdfamilj och studerar på svenska skolan! Man läser samma kurser som hemma, så jag missar inget heller. Jag känner mig riktigt lyckligt lottad!!! 😀

 3. Reply
  Frida August 9

  Åh vad mysigt och fina bilder och myyyysig blogg du har fixat Julia! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *